Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuální informace pro rodiče z 1.11.

  Prosím rozklikněte a čtěte pozorně.

 

1.      Na našich webových stránkách www.jiricky.estranky.cz  naleznete v rubrice Plán akcí podrobné informace k chystaným akcím. Je třeba rozkliknout rubriku Podzim- zima 2013. Vždy před konanou akcí je pak dobré si znovu zkontrolovat, zda například nedošlo k časovému posunu

2.       Od pondělí začneme dětem v Minorkách vydávat červená sborová trička – vracet je budou děti až na konci školního roku. Prosíme počítejte s pořízením vlastních černých kalhot a černých bot.

3.       Od pondělí také prosím nahlašte počet lístků na náš adventní koncert v divadle – stejně jako vloni, i letos to vychází na 2-3 lístky na osobu, přičemž při věším množství lístků zpravidla vyjdeme vstříc později, když je jasné, že někdo třeba o lístky zájem nemá, či další onemocněl – prodej lístků proběhne v pondělí 18.11.  v čase sboru, úplně detailní čas ještě upřesníme, stejně jako cenu lístků (pravděpodobně 80 Kč)

4.       V pondělí 4.11. se nekonají nauky 2. Ročníků ZUŠ pana učitele Pinkase

5.       Mikiny – děti si objednávaly mikiny, které budou v jejich vlastnictví a jejich pravděpodobná cena je 350 Kč – v pondělí se tak bude vybírat tato částka . Pro jistotu zde uvádím děti, u kterých jsem si poznamenala, že mají o mikinu zájem. Pokud ještě někdo z rodičů o mikinu stojí, prosím dejte mi vědět prostřednictvím mailu, či případně nahlašte, pokud chcete změnu. Mikiny jsou stálobarevné, červené, s malým potiskem sborového loga vpředu. Jsou poměrně veliké, takže s dětmi porostou. Číslování vychází z pánských velikostí. Předem se omlouvám, pokud jsem do seznamu vepsala někoho, kdo třeba o mikinu nestojí. V žádném případě nikoho nenutíme, mikiny jsou dobrovolné.

Kdo si objednal mikiny případně naleznete v mailu.

6.       Prosím také rodiče nových zpěváčků, pokud tak dosud neučinili, aby uhradili v pondělí 4.11. členský příspěvek ve výši 300 Kč.