Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dvě jarní platby

Čtěte pozorně dále v textu

FINANCE aneb DVAKRÁT NA JEDEN ÚČET

Prosíme o úhradu členského příspěvku spolku Jiřičky MB. Členem spolku Jiřičky je jeden z rodičů zpěváka. Pokud ve sboru zpívají dva a více sourozenců, rodič platí pouze jeden členský příspěvek. Členský příspěvek se vybírá na kalendářní rok, tedy do konce prosince 2017, a jeho výše je 400 Kč. Takto získané prostředky vynakládá občanské sdružení na pořádání soustředění, na odměny pro lektory a pedagogy, drobnosti a sladkosti pro děti a podobně. Podrobněji se v případě Vašeho zájmu můžete informovat u členů rady spolku Jiřičky. Kontakty na ně jsou uvedeny na našich webových stránkách.

Částka: 400,-

Číslo účtu2800344441/2010 (FIO banka, účet Jiřičky MB,z.s.)

Variabilní symbol: RČ dítěte

Splatnost: 16.2.2017

 

V létě se opět koná náš HUDEBNÍ TÁBOR. Tábor je víceméně prázdninovým soustředěním sboru a je přednostně určen hlavnímu sboru. Minorky jsou na tábor srdečně zvány a určitě si to s námi moc užijí. V létě bychom chtěli nacvičovat písně, které na podzim účastníci tábora natočí na CD. Platba za tábor je rozdělena nadvakrát – zálohu a doplatek.

Kapacita tábora: 60 míst.

V případě účasti na táboře prosíme nejdříve zašlete mail potvrzující Vaši účast na adresu členky rady spolku Jiřiček Jitky Čerychové: jitka.cerychova@seznam.cz., a to do konce února 2017. Celková částka za tábor je 2900,- .

Záloha: 1000,-

Splatnost: konec března 2017

Doplatek: 1900,-

Splatnost: konec května 2017

Číslo účtu2800344441/2010 (FIO banka, účet Jiřičky MB,z.s.)

Variabilní symbol: RČ dítěte

 

Shrnutí: platby prosíme poukázat na stejný – jiřičkovský – účet. Pro větší přehlednost, prosíme uvádějte ve zprávách pro příjemce co konkrétně jste zaplatili. Děkujeme. V případě jakýchkoli dotazů ohledně plateb se obracejte na Jitku Čerychovou.