Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace k soustředění ve Skokovech

Platba za soustředění: bezhotovostně, nejpozději do pátku 25. března

Skokovy: 1. - 3. dubna 2011

Sejdeme se: v pátek 8:30 v Penzionu Espero ve Skokovech

Vyzvednutí zpěváků rodiči: v neděli ve 14:00 ve Skokovech

Tak jako každý rok, i letos nás čeká soustředění ve Skokovech. Náš pobyt v penzionu Espero se kvapem blíží a my se již nyní na všechny zpěváky a zpěvačky těšíme. Letos jedeme oba sbory současně, ale přirozeně každá skupina bude mít většinu programu zvlášť. Z dospělých s Minorkami a Jiřičkami jedou: Jiřina Jiřičková, Markéta šnajdrová, Lenka Václavíková a Andrea Gerišerová (zdravotní sestřička).

Prosíme o úhradu soustředění, a to převodem na účet Občanského sdružení Jiřičky MB u Banco Popolare Česká republika, nejpozději do pátku 25. března 2011:

Číslo účtu je 207001 kód banky 6100.  Variabilní symbol: datum narození zpěváka.

Minorky (pátek večeře - neděle oběd): 750,-

hlavní sbor Jiřičky (pátek 9:00 - neděle oběd): 850,-

 V ceně soustředění je pobyt v penzionu s plnou penzí, úrazové pojištění dětí a příspěvek na drobné odměny pro děti. OS Jiřičky dále hradí lektorné paní PaedDr. Aleně Tiché, Ph.D., která za námi přijede, a přispívá na pobyt a odměnu vedoucím sboru.

Minorky

Prosíme děti, aby si s sebou přivezly nejakou deskovou hru a zvířecí masku na "karneval" (stačí zcela jednoduchá). Děti čeká také noční procházka, takže teplé boty s sebou!

Jiřičky

Tak jako každý rok, i letos si s sebou vezměte karimatku a vlastní hudební nástroje. A teplé ponožky!!! Počítejte prosíme se Županovým koncertíkem. Takže župany s sebou! (Rodiče, nebojte, pod nimi jsme teple oblečeni!

Soustředění je, tak jako každý rok, i letos pro všechny zpěváky povinné. V případě závažných důvodů k neúčasti (14 dní před naší cestou na soutěž) prosíme kontaktujte vedoucí sboru Jiřinu Jiřičkovou. Cestu do a ze Skokov zajišťují rodiče. Informace k Penzionu Espero, kde tradičně pobýváme, naleznete na webových stránkách: http://home.tiscali.cz/penzionespero