Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění v Borovici

Jedeme již ráno!
Naše první soustředění v novém školním roce bude začínat již ráno - sejdeme se v půl deváté u vjezdu do areálu LITES (www.arb.cz) v Borovici u Mnichova Hradiště. Doprava je, tak jako každý rok, vlastní. Ke starším Jiřičkám dorazí navečer Jiřičky mladší, které budou mít po většinu času svůj vlastní program.

Abychom přeci jen trochu snížili náklady na soustředění, prosíme zpěváčky, aby si páteční oběd vzali z domova - při dobrém počasí uspořádáme venku piknik. Za počasí nepříznivého si uděláme piknik v hudebně! :) Čas bude pro děti zajištěn a stravu tak v rekreačním středisku máme domluvenu spolu s mladšími Jiřičkami od páteční večeře do pondělního oběda .

Spát budeme v hlavní budově, ve které je umístěna také jídelna a hudebna, ve které budeme zpívat. V objektu je také krytý bazén, do kterého budou mít starší Jiřičky po domluvě s vedoucími  za jejich dozoru ve volném čase přístup. Pokoje jsou vybaveny přikrývkami s povlečením, v budově je taktéž kiosek.

Účast na soustředění potvrdila zdravotnice Andrea Gerišerová a také Veronika Drahotová. V jednání jsou další milí vedoucí. V neděli za námi přijede paní doktorka Alena Tichá (hurá!) , dalša zůstane i na pondělní dopoledne. Navíc se rýsují další překvapení.

Pro věřící děti jsme na nedělní odpoledne domluvili návštěvu P. Radka Jurnečky z Mnichova Hradiště, který bude pro děti sloužit mši svatou. Ostatní děti budou mít připravený jiný program.

Co s sebou: noty, tužku, všemožné hudební nástroje, dobrou náladu, láhev na dolévání čaje, plavky, přezůvky, pláštěnku či nepromokavou bundu, karimatku pro hlasová a dechová cvičení.

Děti obdrží omluvenky do školy.

Vyzvednutí dětí - příjezd rodičů: pondělní 14:30. V čase 14:45 - 15:30 se v objektu uskuteční schůzka rodičů - členů OS Jiřičky.

Soustředění je pro činnost sboru velmi důležité a proto povinné. Pokud se vše zadaří, o víkendu, který bude následovat po tomto soustředění, bychom se pokusili v ZUŠ natočit několik písní na CD.

Platba soustředění: 1.400,-, splatnost v hotovosti v pondělí 14. a 21.9. v učebně č. 1 v ZUŠ. Částka pokrývá stravu, ubytování, pojištění a je v ní zahrnut poplatek za pobyt vedoucích na soustředění. Ostatní náklady (lektoři a odměny pro děti) hradí OS Jiřičky.