Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jiřičky zazpívají v německém - POZOR ZMĚNA - Zittau

Pondělí 5. prosince - Odjezd: v 7:00 od ZUŠ, návrat: okolo 19. hodiny opět k ZUŠ

POZOR: NAPOSLEDY AKTUALIZOVÁNO 2.12. V 16:00

Jiřičky byly přizvány děčínským sborem Březiňáček, aby spolu s ním vystoupily v Zittau. Zájezd organizuje Březiňáček, za náš se účastní 19 dětí z hlavního sboru. Všechny děti jsme pojistili (léčebné výlohy, úrazové připojištění do zahraničí).
 
K průběhu: pojedeme z Mladé Boleslavi vlastním autobusem a přibereme s sebou po cestě Březiňáček. V Zittau je pro nás připraven program, čeká nás vystoupení ve vnitřním prostoru (takže sborové oblečení - halenku, vázanku a černé kalhoty s sebou) a v odpoledních hodinách se budeme obdobným způsobem vracet zpět.

Vystupovat budeme na výstavě Česká Bible v průběhu staletí . Tato výstava, která byla již k vidění v různých částech Evropy, naposledy v Bruselu v rámci českého předsednictví Radě EU, putuje různými městy a 5. prosince budeme spolu s Březiňáčkem zpívat u příležitosti jejího uvedení právě v Zittau (Sparkasse Zittau). Pro zvídavé: něco o Žitavě (Zittau) můžete nalézt například zde: poznavani.luzice.cz/home/kulturni/zitava.dot

Při odjezdu vybereme od dětí celkovou částku 300,-, děti si zajistí jídlo s sebou a vezmou kapesné. Na místě bychom měli obdržet polévku a občerstvení.

Odjezd: v 7:00 od ZUŠ, návrat: okolo 19. hodiny opět k ZUŠ.