Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podrobnější informace k táboru

Bližší informace k našemu hudebnímu táboru 2012

Letní tábor je pro fungování dobrého pěveckého sboru velmi důležité. Natudovává se nový repertoár, s dětmi je v případě potřeby možná individuální práce, na kterou během školního roku mnohdy nezbývá čas. Děti tráví smysluplně své prázdninové dny s kamarády a s vedoucími, se kterými je jim hezky.
Pro hlavní sbor je náš tábor POVINNÝ, protože se chystáme na podzim na dosud největší soutěž!


Ubytování
Děti budou ubytovány v chatkách po čtyřech. V areálu budeme jediní.

Stravování
Zajištěna je plná penze, přičemž zvláštní důraz je s ohledem na naše zpívání kladen na pitný režim dětí. Stravu nám bude připravovat naše vlastní paní kuchařka. Jíst budeme v hlavní budově areálu, kde budeme  mít k dispozici také třídu k hudebnímu programu.

Doprava na soustředění
Rodiče dovezou své děti a zase si je po skončení soustředění v Bezdědicích vyzvednou.

Program soustředění
Dopoledne jsou věnována hudebnímu programu – hlasové výchově a zpěvu písní ve sboru. Odpoledne bude pro děti připraven pestrý táborový program v hudebním kontextu. Na konci našeho pobytu děti zazpívají a představí rodičům, co během pobytu v Bezdědicích nacvičily. Minorky budou mít zpívání o něco méně, oddělene od starších zpěváků, a čas pro jejich zpívání bude tak více flexibilní.

S sebou
Všechny děti jsou vyzývány vzít si s sebou vlastní hudební nástroje.

Vedení tábora
Tábor povede pevnou rukou a na vše dohlédne profesor mladoboleslavského Osmiletého gymnázia a člen rady OS Jiřičky Martin Herrmann. Jiřina Jiřičková se těší na společný zpěv s dětmi. Na tábor s námi dále pojede Markéta Šnajdrová a Lenka Václavíková.