Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podrobnosti k muzikálu

Termíny vit Plán akcí

MUZIKÁL

V pondělí 12.10. moc prosíme, zda by děti přišly na nácvik muzikálu v uvedených časech podle toho, do jaké skupiny v muzikálu patří. Děkujeme za pochopení.

 

Sobota 17.10.: PROSÍME ochotné maminky, které by nám mohly přijít mezi 10:00 a 12:00 pomoci s případnou úpravou kostýmů (šicí stroj či jehlu jehlu a nit s sebou J, s výdejem sborového oblečení i zaevidováním kostýmů do divadla). VELMI BYCHOM TAKÉ OCENILI POMOC PŘÍPADNÉHO DVEŘNÍKA, který by si vzal na starosti vchodové dveře do školy. Ty mají být stále zamknuty, ale nám se daný den budou střídat skupiny dětí, které je třeba vpouštět a vypouštět dovnitř a zase ven.

 

Prodej lístků: 5.12. – u sborové zkušebny, prodává Ing. Jitka Čerychová. Cena jednoho lístku je 100 Kč.

 

VELKÁ PROSBA: moc prosíme rodiče, kteří by nám mohli pomoct převézt do divadla rekvizity. Buď by bylo možné si je vyzvednout v sobotu 17.10. po 16 hodině, vzít si je domů a dovézt v pondělí na generálku do divadla, nebo je vyzvednout v pondělí 17.10. Stejně tak bychom velmi ocenili, pokud by byl někdo ochotný nám odvozit rekvizity po představení 21.10. Jedná se o množství materiálu – řada dřevěných kostek, opona, kostýmy a další. Velmi na Vaši pomoc spoléháme a předem děkujeme.

 

K představením: děti od nás obdrží oficiální omluvenku do školy, zameškají dvě dopoledne. Zato je ale uvidí více jak 1200 dětí na celkem čtyřech dopoledních představeních. Prosíme na dopoledne vybavte děti vždy velkou svačinou a dostatkem pití. V divadle bývá suchý vzduch a dětem bude v kostýmech horko. Na představení pro veřejnost jsme pozvali zástupce katedry Hv PedF Uk v Praze, stejně jako představitele našeho města. Věříme, že to bude pro všechny velký zážitek.

 

Pomoc v divadle: předem velmi děkujeme paní Raisové, Kulové a Bahníkové, která nám přijdou organizačně vypomoci na dopolední představení do divadla. Stejně tak děkujeme paní Čerychové za výběr financí. Pokud byste věděli o nějaké šikovné dobrovolnici, která by nám pomohla v zákulisí při nejdůležitějším vystoupení, tedy 21. října od 16:30, prosím dejte nám vědět.

 

Hudebníci: na našich představeních se podílí řada instrumentalistů. Velmi děkujeme Markovi Müllerovi, zda působivou instrumentaci našich písniček. V divadle nás doprovodí učitelé ZUŠ, stejně jako další ochotní hudebníci. Děkujeme jim za jejich ochotu nám nezištně věnovat svůj volný čas.

 

Ke kostýmům: děti vědí, co si mají obstarat – například žirafy si donesou z domova tmavé legíny, apod. Některé kostýmy zvířat si budou děti mezi sebou půjčovat. Pokud by to některým dětem vadilo, byly poučeny, aby si sebou donesly spodní vrstvu, na kterou si kostým teprve navléknou. Děti budou vystupovat naboso. Pokud by to byl problém, prosíme vybavte děti cvičkami.

 

Pokud by měl někdo z rodičů možnost nám po představení kostýmy vyprat, či zajistit levné vyčištění kostýmů, bylo by to skvělé. Opět moc děkujeme. Jedná se cca o čtyřicet kostýmů, které nelze prát v pračce.

 

Představení se bude profesionálně natáčet. Při představení tedy prosíme zůstávejte na svých místech. Kdo bude mít zájem o kvalitní DVD za 100,-, prosíme nahlašte se u Ing. Jitky Čerychové a uhraďte tuto částku. Náklady za natočení a zpracování DVD nám slíbila uhradit naše ZUŠ.

 

Hledáme fotografa, který by nám byl ochoten zachytit naše vystoupení na několika málo reprezentativních fotografiích J.

 

Děkujeme paní Raisové za pomoc s přípravou kostýmů a paní Kühnelové za slíbenou sladkou odměnu pro děti, kterou obdrží v divadle J