Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění ve Skokovech

Kdy? 12. - 14. března

Soustředění starších Jiřiček se letos koná již 12. – 14. března.

 

Příjezd do Skokov:  pátek, 8:30

Vyzvednutí dětí:  neděle, 11:30


Během soustředění za námi přijede vyhlášená hlasová pedagožka PaedDr. Alena Tichá, PhD, která s námi již několik let externě spolupracuje. Soustředění je pro nás, jak jistě všichni vědí, velmi důležité. Budeme se koncentrovaně věnovat nácviku soutěžního repertoáru a pracovat na hlasové výchově sboru.


Děti obdrží oficiální omluvenku do  školy.


Soustředění ve Skokovech nám nahradí několik regulérních zkoušek a je proto pro nás velmi důležité a pro všechny členy sboru povinné.  Případné omluvy ze soustředění z vážných důvodů hlaste pouze vedoucí sboru Jiřině Jiřičkové.

 

Do Skokov a zpět počítáme opět s vlastní dopravou.

 

Ve Skokovech mají děti zaplaceno ubytování s plnou penzí, zajištěn pitný režim a děti budou na dobu pobytu pojištěny. Ostatní náklady na soustředění, kterými jsou úhrada pobytu vedoucích, odměna za jejich víkendovou práci se sborem, odměna pro další pedagogický personál a lektorné pro pozvané odborníky hradí OS Jiřičky. Počítáme s tím, že občanské sdružení bude na soustředění doplácet částku okolo 12.000,-.

 

S sebou:

- teplé ponožky a bačkory

- láhev na pití

- noty

- karimatku na dechová cvičení

- flétny a další  hudební nástroje

- pláštěnku

- léky v případě potřeby

 

V budově je kiosek s občerstvením, takže si děti mohou s sebou vzít kapesné, avšak nikoli velké částky. O místě našeho pobytu naleznete info na: