Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZÁJEZD DO ITÁLIE

Pondělí 18. června až neděle 24. června 2018

ZÁJEZD HLAVNÍHO SBORU A VYBRANÝCH MINOREK NA FESTIVAL ALTA PUSTERIA v JIŽNÍM TYROLSKU

Pondělí 18. června až neděle 24. června 2018

Mezinárodní sborový festival "Alta Pusteria" se každoročně koná v červnu údolí Val Pusteria v Jižním Tyrolsku (Ittálie), které se nachází mezi Bruneckem (Itálie) a Sillian (Rakousko). Festival sborů je otevřen všem druhům sborů a nabízí až šedesát představení, jako jsou koncerty v divadlech, koncertních síních a kostelů v různých malých městech Val Pusteria, pokud jde o divadelní představení probíhající na působivých výhledech v srdci Dolomity (alpské chaty, hudební pavilony, hrady a jezera). Všechny sbory mají možnost uskutečnit tři až šest koncertů. Během festivalu proběhne mj. uvítací akce "Fiesta di Benvenuto", která se koná na vrcholu Plan de Corones (2275 m), Tyrolese Party v Villabassa, festivalový sbor v San Candidon nebo "Festa dell' Arrivederci".

V tuto chvíli ladíme detaily ohledně podání přihlášky (komunikujeme s prezidentem festivalu Stefanem Gentili), plánujeme vše okolo dopravy na festival. Láká nás cestou tam udělat alespoň dvě zastávky s přenocováním, kde bychom si zároveň také zazpívali (Rakousko či Německo). Čtyři noci strávíme přímo v Itálii, dvě noci pak na cestě, nikoli však se spaním v autobuse.

KDO SE ÚČASTNÍ ZÁJEZDU: počítáme se všemi členy hlavního sboru Jiřičky. Kapacitu volných míst velkého autobusu (stejně jako při loňském zájezdu do Bulharska) naplníme vybranými Minorkami. JE VŠAK NEZBYTNÉ, ABY VŠICHNI ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU DO KONCE ÚNORA 2018 ZASLALI ZÁVAZNOU PŘIHLÁŠKU JITCE ČERYCHOVÉ: jitka.cerychova@seznam.cz.

CENA FESTIVALU je poměrně vysoká, k tomu je třeba připočítat náklady spojené s cestou. V tuto chvíli počítáme s náklady 6.000,-/ osobu, stejně velkou částku za každého zpěváka uhradí spolek Jiřičky. PROSÍME POMOŽTE NÁM OSLOVIT PARTNERY A SPONZORY, KTEŘÍ BY NÁM POMOHLI POKRÝT NÁKLADY NA NÁŠ ZÁJEZD.

PLATBA ZÁLOHY VE VÝŠI 4.000,- NA ZÁJEZD DO ITÁLIE: do 31.3.2018

Číslo účtu2800344441/2010 (FIO banka, účet Jiřičky MB, z.s.), VS: rodné číslo dítěte

 

MAILEM na  jitka.cerychova@seznam.cz zašlete následující text:

Závazně přihlašuji svoji dceru/ svého syna ... na SBOROVÝ ZÁJEZD DO ITÁLIE 18. - 24.6.2018

Podpis: ...