Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zájezd do Německa odkládáme o rok

Děkujeme všem, kteří na žádost sbormistryně reagovali.
Jak jsme již ohlásili Jiřičkám na zkoušce sboru, plánovaný zájezd do Německa se ruší. Bohužel jsme do poslední chvíli nevěděli termín naší cesty, ani další podrobnosti, ačkoli na německé straně, v partnerském městě Mladé Boleslavi, Dieburgu, probíhala stále jednání.

Rodiče obdrželi mail od paní sbormistryně s prosbou o reakci, zda je možné s jejich zpěvákem či zpěvačkou pro zahraniční cestu, reprezentaci Mladé Boleslavi, počítat. Na vyslovenou žádost písemně mailem reagovalo dvanáct rodičů. Tyto ohlasy byly všechny pozitivní. Bohužel ostatní rodiče nijak nezareagovali, což bylo v danou chvíli rozhodující pro odvolání plánované akce.

S mladoboleslavským magistrátem jsme se domluvili na přesunutí akce na další rok s tím, že jistě budou všechny podrobnosti známy mnohem dříve. Do budoucna věříme, že rodiče budou více spolupracovat s vedením sboru, což je při chystání takovéto akce nejen žádoucí, ale nezbytné. Zvlášt v situaci, kdy akce byla oznámena již začátkem školního roku a nebyly známy reakce rodičů, že by se někdo neměl plánovaného zájezdu zúčastnit.

Vedení sboru mrzí, že akce byla zrušena, věříme ale, že zájezd se v dalším roce uskuteční a zúčastní se ho všichni zpěváci, kteří budou osloveni.