Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hudební tábor 2018

Termín: sobota 25.8. až sobota 1.9.2018

Srdečně zveme všechny malé i velké Jiřičky, stejně jako budoucí zpěváčky, aby spolu s námi prozpívali jeden týden svých letních prázdnin.

KDY:      sobota 25.8. odpoledne až sobota  1.9 odpoledne

KDE:      Soustředění se bude konat v areálu bývalé školy v Mukařově. 

CENA:   Za letní soustředění bude vybírána částka 2900 Kč (děti členů rady spolku Jiřičky platí 2400 Kč).

 

Prosíme závazně potvrďte účast svého dítěte na táboře na mailovou adresu  jitka.cerychova@seznam.cz  co nejdříve, nejpozději však do konce března 2018. Na tábor zapisujeme, dokud nebude naplněna kapacita volných míst (celkem 60 dětí). Zájem o hudební tábor převyšuje kapacitu objektu, a tak na tábor budou přijati zpěváčci, kteří se přihlásí co nejdříve. Na účet zapsaného spolku Jiřičky MB 2800344441 /2010 (FIO bankazaplaťte zálohu ve výši 1500 Kč, a to do konce dubna 2018. Konec května je pak termínem pro doplacení zbytku požadované částky za tábor. Variabilní symbol: rodné číslo dítěte.

 

VEDOUCÍ TÁBORA:  Martin Herrmann, sborový nácvik: Jiřina Jiřičková, volnočasový program: Hana Bahníková, Markéta Vosyková, Anna Švecová.

 

Co nás čeká? Zpívání a hraní na hudební nástroje, návštěva hostů, táborák s folkovou skupinou Pohodáři a spousta legrace. Tábor tradičně zakončuje prázdninový koncertík.

 

Hudební tábor či letní soustředění sboru je nedílnou součástí každého správného sboru. Společně strávený týden umožní dětem získat ve sboru nové kamarády, prožít část prázdnin v kamarádském kolektivu a s pečlivě připraveným hudebním programem. Těšíme se, že pojedeme v co nejhojnějším počtu J!

 

PŘIHLÁŠKA

MAILEM na  jitka.cerychova@seznam.cz zašlete následující text:

Závazně přihlašuji svoji dceru/ svého syna………………………...................................... na letní hudební tábor Jiřiček v Mukařově v termínu 25.8.-1.9.2018.     Podpis:……….....................................