Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jarní povinné soustředění MINOREK v Českém ráji

Termín: 12. - 15. března, platba: do konce února 2015

Březnové soustředění hlavního sboru

V termínu 12. – 15. března 2015 se uskuteční povinné soustředění Jiřiček Minorek  v Penzionu Espero ve Skokovech u Mnichova Hradiště. Na našem soustředění se budeme intenzivně chystat na jarní akce, včetně krajské přehlídky v Praze. Děti budou připojištěny, počítáme s celodenní stravou s pitným režimem. Podle počasí podnikneme s dětmi v odpoledních hodinách i nějaké venkovní aktivity, takže prosíme počítejte s touto skutečností při vybavování Vašich dětí oblečením. V případě nepřízně počasí nebudeme venku za každou cenu - jedeme na soustředění především zpívat .  Soustředění je pro dětský sbor velmi důležité. Děti mají čas se společně blíže poznat, skamarádit, ale také, jak již bylo uvedeno, intenzivně pracují. Pro představu: čas věnovaný nácviku písní (včetně muzikálových) je stejný, jako kdybychom absolvovali minimálně dva měsíce běžných pondělních zkoušek. Děti zpravidla nemívají problém s uvolňováním ze školy. Jednodenní absence není veliká a nám to velmi pomůže. Opravdu je velmi znát, pokud některý zpěváček ve výjimečném případě nemůže na soustředění jet, velmi mu společně strávený čas chybí. Prosíme všechny zpěváčky, aby si na již tradiční koncertík, který věnují děti samy sobě, nachystaly, pokud hrají na nějaký hudební nástroj, přednesovou skladbu. Případně mohou také zazpívat či zarecitovat. Žádoucí je, aby vystoupily všechny děti, ale nikoho nenutíme.

Prosím o potvrzení účasti Vašeho dítěte, s případnými dotazy se na mě neváhejte obrátit na moji mailovou adresu: jirina.jirickova@volny.cz.

Kde: Penzion Espero, Skokovy (www.penzionespero.estranky.cz)

Kdy. čtvrtek 12. - neděle 15. března 2015

Cena: 750 Kč

 Číslo účtu2800344441/2010 (FIO banka, účet OS Jiřičky MB)Variabilní symbol: RČ dítěte,Splatnost: 28.2.2015

Příjezd: vlastní, sejdeme se ve Skokovech ve čtvrtek v 16:30

Odjezd: vlastní, rozejdeme se ve Skokovech v neděli 9.3. v 15 hodin

S sebou: PŘEZŮVKY, NOTY, TUŽKA, SPACÁK ČI KARIMATKA (jako podložka při dechových cvičení, či pro zahřátí ve sborové zkušebně), TEPLÉ PONOŽKY, oblečení dle vlastního uvážení, KARTIČKU POJIŠTĚNCE, KAPESNÉ, vlastní hudební nástroje a ŽUPAN (bude se konat Županový koncertík), pastelky, fixy.

DĚTI OBDRŽÍ OMLUVENKU DO ŠKOLY.