Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soustředění v Borovici

Sraz: 25.9. v 17:00 v Borovici, vyzvednutí dětí: 28.9. v 14:30 v Borovici
Sejdeme se v 17:00 u vjezdu do areálu LITES (www.arb.cz) v Borovici u Mnichova Hradiště. Doprava je, tak jako každý rok, vlastní. Mladší Jiřičky budou na soustředění spolu s Jiřičkami2, po většinu času však budou mít svůj vlastní program.

Pro děti je zajištěna celodenní strava počínaje páteční večeří a konče pondělním oběděm. Dále je pro děti domluven pitný režim.

Spát budeme v hlavní budově, ve které je umístěna také jídelna a hudebna, ve které budeme zpívat. V objektu je také krytý bazén, do kterého budou mít starší Jiřičky po domluvě s vedoucími  za jejich dozoru ve volném čase přístup. Pokoje jsou vybaveny přikrývkami s povlečením, v budově je taktéž kiosek.

Děti budou po dobu pobytu na soustředění pojištěny.

Pro věřící děti jsme na nedělní odpoledne domluvili návštěvu P. Radka Jurnečky z Mnichova Hradiště, který bude pro děti sloužit mši svatou. Ostatní děti budou mít připravený jiný program.

Jako již tradičně - děti se mohou těšit na velkoplošné promítání hudební pohádky, stezku odvahy, diskotéku a další. Především pak na spoustu pěkného zpívání a opravdové seznámení se s kamarády zpěváčky. K našim soustředěním také patří hlasová a dechová cvičení prováděná na karimatkách, které jinak nemáme možnost v ZUŠ při normální výuce využít.

Co s sebou: noty, tužku, láhev na dolévání čaje, plavky, přezůvky, pláštěnku či nepromokavou bundu, karimatka.


Vyzvednutí dětí - příjezd rodičů: pondělní 14:30. V čase 14:45 - 15:30 se v objektu uskuteční schůzka rodičů - členů OS Jiřičky.

Soustředění je pro činnost sboru velmi důležité a proto povinné.
Platba soustředění: 1.300,-, splatnost v hotovosti v pondělí 14. a 21.9. v učebně č. 1 v ZUŠ. Částka pokrývá stravu, ubytování, pojištění a je v ní zahrnut poplatek za pobyt vedoucích na soustředění. Ostatní náklady hradí OS Jiřičky.